10. okt 2017

Gør en forskel for en flygtning og den danske model

FIU-Ligestilling inviterer til en hyggelig aften, hvor du som tillidsvalgt/medlem af et LO-forbund kan høre mere om den nye mentorordning ”Gør en forskel for en flygtning”.

FIU-Ligestilling har sammen med en række LO-forbund taget initiativ til en faglig mentorordning, som skal hjælpe flygtninge med at komme tættere på job og uddannelse med ordnede vilkår. Ideen er at man som faglig mentor deler sit netværk og sin viden om arbejdsmarkedet, løn- og arbejdsvilkår med en flygtning. På fyraftensmødet vil vi orientere om mentorordningen, og hvad det indebærer at være mentor. Der vil være mulighed for at møde andre mentorer og for at stille spørgsmål og evt. tilmelde sig som mentor. Der vil blive serveret et let måltid mad og en vand eller øl.

Hvornår: Mandag d. 30. Oktober 2017 Kl. 17.00 – 19.30 

Hvor: 3F Frederikshavn Skippergade 24 9900 Frederikshavn

Tilmelding: Tilmelding skal ske på FIU nummer 5207 17 01 40 via din fagforening, eller til Pia Haandbæk på piha@danskmetal.dk senest d. 25 oktober. Er du i tvivl om noget så kontakt Pia Haandbæk på piha@danskmetal.dk /33632386. Fyraftensmødet er gebyrfrit.

Vigtige nyheder